Clients

Grans empreses

Borrell Gestora és una gestoria i assessoria situada a Barcelona amb una llarga trajectòria en l’externalizació de serveis per a grans empreses.

Oferim assessoria en gestió laboral, fiscal, comptable i jurídica, permetent a les empreses centrar-se en el que veritablement importa, en el seu negoci. Assegurem un tracte personalitzat, únic i adaptat a la situació de cada client.

 Entre els nostres principals serveis d’externalizació per a grans empreses incloem:

 La subcontractació de serveis d’externalizació li permetrà gaudir de nombrosa avantatges:

 • Reducció de costos i agilitació de processos.
 • Atenció personalitzada adaptada a la situació de l'empresa.
 • Posem al seu abast l'ús de tecnologies capdavanteres.
 • Màxima transparència i claredat en totes les gestions.

 En la nostra gestoria i assessoria comptem amb un equip professional de gestors administratius per a empreses que posaran al seu servei tota la seva dedicació, orientada al fet que la seva empresa aconsegueixi els objectius marcats.

Triï una gestoria situada a Barcelona i especialitzada en l’externalizació de serveis de gestió laboral, fiscal i comptable per a grans empreses. Redueixi costos i agiliti gestions amb la millor tecnologia i la major transparència. Posi's en contacte amb el nostre equip i li informarem sense cap compromís.

 

Autònoms i PIME’s

En la nostra gestoria tenim un espai dedicat exclusivament a l'assessoria per a autònoms i PIME’s. Som un centre PAE (punt d'atenció a emprenedors) situat a L'Hospitalet de Llobregat i Sant Joan Despí. T'ajudem amb totes les teves gestions a Barcelona.

Si tens dubtes sobre quin és el procediment per donar-se d'alta com a autònom o sobre la quota i l’irpf que vas a haver de pagar, a Borrell Gestora tenim un servei especialitzat d'assessoria per a autònoms i PIME’s.

Ens encarreguem de la gestió de la teva empresa des del primer dia:

- Gestió de subvencions i ajudes per a autònoms.
- Constitució societats: societat anònima, societat limitada nova empresa, cooperatives.
- Tramitació d'altes i baixes en la seguretat social.
- Contractes laborals i nòmines.

- Impost de societats.
- Impostos trimestrals, mensuals (irpf, iva, etc.)
- Gestions a l'Agència Tributària per a la recepció electrònica de notificacions AEAT.

- Comptabilitat para autònoms
- Confecció dels llibres de factures obligatoris i béns d'inversió.

 

 

Comunitats de veïns

Som una gestoria amb una àmplia experiència en administració de finques i amb un equip d'administradors de finques de gran professionalitat. Nombroses comunitats de veïns a Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat i Sant Joan Despí, entre molts altres municipis, ens avalen.

A Borrell Gestora fem les coses diferents i fàcils per als nostres clients. Proporcionem la màxima transparència i claredat oferint un accés directe a l'estat de la seva comunitat de veïns mitjançant un Portal On-line per a comunitats.

Deixi la gestió de la seva comunitat en mans de professionals i asseguri's d'una gestió eficaç:

 • Llibres d'actes.
 • Constitució de comunitats de propietaris.
 • Redacció d'estatuts de comunitats.
 • Comptabilitat de comunitats de propietaris, gestió de rebuts, devolucions.
 • Tramitació d'ajudes i subvencions per a la rehabilitació d'edificis i finques.
 • Reclamacions judicials per al cobrament de morosos.

No ho dubti, si no té o està pensant a canviar d'administrador de finques confiï en el nostre equip de professionals.

Particulars

En les nostres oficines de L'Hospitalet de Llobregat i Sant Joan Despí també tenim un departament de gestoria i assessoria per a particulars en diferents àmbits.

 • Assessoria laboral: t'assessorem davant qualsevol qüestió relacionada amb acomiadaments, quitances, indemnitzacions, mobbing o assetjament laboral. Consulta a un dels nostres advocats laboralistes, la primera consulta és gratis.
 • Assessoria fiscal: ens encarreguem de la tramitació d'impostos, resolució de dubtes quant a la devolució de la renda o modificacions en l'esborrany de l'Agència Tributària.
 • Gestió de lloguers: gestió i redacció de contractes de lloguer, assegurances d'impagament de lloguer, reclamacions per a cobrament de morosos, etc.
 • Altres serveis: Reclamacions a assegurances, serveis jurídics, gestions notarials.

Deixa't assessorar pels nostres professionals i rep una atenció totalment personalitzada. Informa't sense cap compromís.

 


No troba el servei que necessita? Consulti’ns

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies