Nosaltres

Borrell Gestora

A Borrell Gestora portem des de l'any 1994 oferint serveis de gestoria i assessoria a Barcelona. Estem especialitzats a les àrees d'assessoria laboral, fiscal i comptable així com en serveis de gestió immobiliària per a lloguer de pisos i administració de finques. 

nosotros-borrell.jpg

Som una assessoria dedicada a l’outsourcing empresarial amb una llarga trajectòria proporcionant serveis globals de gestió d'empreses prestant serveis d'assessoria a companyies situades a Barcelona. Estem especialitzats en l’externalització de serveis dels departaments laboral, fiscal i comptable.

El nostre objectiu principal està dirigit a mantenir un equip professional i eficient a la disposició de les empreses, que presti assessoria de manera àgil i eficaç. Al llarg de la nostra experiència hem observat que l’outsourcing empresarial és un servei necessari en uns temps en els quals cada vegada més es tendeix a l'especialització.

L'altra faceta de la nostra gestoria està orientada a la gestió immobiliària molt enfocada a la gestió de lloguers i l'administració de finques. Tenim una àmplia experiència amb comunitats de veïns a Barcelona oferint serveis d'administradors de finques i gestionant el lloguer de pisos, cases i locals, especialment a les zones de L'Hospitalet de Llobregat i Sant Joan Despí.

Comptem amb un equip d'advocats per a arrendaments, advocats laboralistes i assessors experts a les àrees laboral, fiscal i comptable que ofereix una atenció totalment personalitzada i adaptada a cada cas.

Si busca augmentar la rendibilitat de la seva empresa contractant serveis d’outsourcing empresarial o vol assegurar-se una bona gestió immobiliària del seu pis o comunitat de propietaris, posi's en contacte amb el nostre equip expert en serveis d'assessoria i gestoria i sol·liciti pressupost sense compromís.

Truqui'ns, escrigui'ns o visiti'ns en les nostres oficines de L'Hospitalet de Llobregat o Sant Joan Despí, a Barcelona, estarem encantats de assessorar-li.

 

Sol·liciti pressupost

Filosofia y mètode

Com treballem

Utilitzem els millors mitjans per fer senzilla la gestió.

A Borrell Gestora sabem que el temps és or, per això, i per donar els millors serveis d'assessoria i gestoria als nostres clients, utilitzem les últimes tecnologies amb la finalitat d'oferir la màxima informació de la manera més clara.

En l'àmbit de l'assessoria per a empreses realitzem entrevistes personals als responsables de cada departament, en un primer contacte en les nostres oficines de Barcelona. Una vegada que tenim una visió global de la seva empresa ens desplacem a l'àrea de treball amb la finalitat de conèixer en major profunditat la seva organització. A més, comptem amb una avançada base de dades que ens permet oferir a tot moment el més recomanable pel seu negoci.

nosotros-filosofia.jpg

En l'administració de finques la nostra gestoria manté la filosofia de senzillesa i transparència oferint a les comunitats de veïns accés a un portal on-line en el qual poder fer les consultes que necessitin al moment en el qual ho requereixin. Oferim les mans dels nostres professionals i la tecnologia més innovadora per a una major eficàcia en la gestió. 

Projectant diferències

Innovem facilitats per als nostres clients.

Entenem als nostres clients, perquè parlem el seu idioma, perquè compartim les seves idees i perquè avancem pas a pas per fer que la seva empresa o la seva comunitat de propietaris tingui cobertes totes les necessitats. És per això que oferim un tracte personalitzat i analitzem totes les solucions possibles.

Perquè entenem que crear i reorganitzar són moments decisius en la vida de qualsevol entitat volem estar aquí per ajudar-li.

Li donem la benvinguda a Borrell Gestora, li convidem al fet que es familiaritzi amb la nostra oferta de serveis de gestoria i assessoria i al fet que ens conegui en les nostres oficines de Barcelona.

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies