Notícies

Quant triga a pagar Fogasa és una pregunta que s'ha vingut fent molta gent des que va començar la crisi, allà per l'any 2008. Moltes persones afectades s'han vist obligades a recórrer a un advocat laboralista per reclamar al Fons de Garantia Salarial o Fogasa el pagament de les indemnitzacions o salaris que els corresponien i als quals les seves empreses no han fet front.


Rebem novetats fiscals per a aquest estiu 2015 des del departament d'assessoria fiscal de Borrell Gestora. El passat dissabte passat 11 de juliol es va publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat el RD Llei 9/2015, de 10 de juliol de mesures urgents per reduir la càrrega tributària suportada pels contribuents de l'IRPF i altres mesures de caràcter econòmic.


Durant aquest mes de març del 2015 s'haurà de presentar el model 720 o declaració informativa sobre béns i drets situats a l'estranger. La presentació haurà de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 31 de març del 2015, per la qual cosa els suggerim que com més aviat millor reuneixin la documentació i les dades necessàries per poder realitzar la confecció d'aquest model 720.


Comença el termini per a la presentació del model 347 2014, també coneguda com a declaració anual d'operacions amb terceres persones. Aquest exercici entra amb uns canvis substancials importants.


Recentment s'han produït modificacions a nivell de baixes laborals que es començaran a aplicar durant l'any 2015. Depenent de la durada prevista de la baixa, caldrà anar a renovar-la amb certa periodicitat.


Ant Sig 12

Algun dubte? Escrigui'ns:


Newsletter

Subscrigui's a nostres Notícies

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies