Serveis

Assessoria

Estalvia costos i agilita processos externalitzant la gestió laboral de la teva empresa: nòmines, contractes, assegurances, etc.

Comptem amb un equip expert d'advocats laboralistes per a assessorament en temes d'acomiadaments, quitances, indemnitzacions, etc.

Si necessites un assessor fiscal a Barcelona el nostre equip de professionals s'encarregarà de la fiscalitat de la teva empresa. Si t'han sancionat, truca'ns, recorrem la teva sanció.

T'assessorem i revisem la comptabilitat de la teva empresa, des del minut zero i amb atenció personalitzada. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients ja siguin grans empreses, PIMEs o autònoms.

Si vas a crear una nova empresa a Barcelona, constituïm la teva societat des del principi, modifiquem els estatuts si ja està creada i et donem tot el suport que necessitis en l'àmbit mercantil.

Auditoria

Assegura't del compliment de la normativa laboral en la teva empresa. El nostre equip de professionals s'encarrega de la revisió i verificació de criteris d'igualtat, protecció de dades, cotitzacions, etc.

Revisem i verifiquem el compliment de la normativa fiscal de la teva empresa. Evita multes i sancions portant les teves liquidacions, impostos i altres qüestions fiscals al dia.

Gestió immobiliària

Cuidem de la teva comunitat de veïns posant a la teva disposició un equip expert d'administradors de finques col·legiats a Barcelona. Comptem amb un sistema a través del com podràs obtenir informació en temps real sobre l'estat de la teva comunitat.

T'assessorem si estàs pensant a llogar el teu habitatge a Barcelona o voltants. Gestionem el teu contracte de lloguer, ens encarreguem del cobrament de morosos i t'oferim la millor assegurança d'impagament de lloguer que puguis trobar.

Si tienes bienes inmuebles, nos encargamos de la gestión de tu patrimonio: impuesto sobre bienes inmuebles, impuesto de sucesiones o impuesto de transmisiones patrimoniales de vivienda.

Altres serveis

Si vols muntar un negoci, necessites constituir una societat limitada nova empresa, una societat anònima o una cooperativa o vols que desenvolupem el teu pla d'empresa contacta'ns, comptem amb un equip especialitzat en assessoria jurídica per a empreses que t'aconsellarà la forma que més et convingui.

Posem a la teva disposició serveis de gestoria notarial a l'àrea de Barcelona per a transaccions de compra-venda, renovació de càrrecs o constitució de nova empresa. Expliquem a més amb un equip d'advocats especialistes en herències per a testaments, declaracions d'hereus, etc.

Per a assumptes laborals, reclamacions de quantitat o si tens una empresa en concurs de creditors, truca'ns, en la nostra gestoria posem un equip d'advocats experts en serveis jurídics al teu servei.

Si estàs a Barcelona i necessites tramitar el teu permís de treball, permís de residència o la nacionalitat, en la nostra gestoria tenim advocats especialitzats en temes d'estrangeria.

Tramitem assegurances de la llar, assegurances de cotxe, assegurances de moto, assegurances per a comunitats, etc. i ens encarreguem de la reclamació de quantitat pertinent en cas que ho necessitis.

A Borrell Gestora oferim una sèrie de documents, formularis i eines de gran utilitat per als nostres clients.

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies