Notícies

Modificació en les tipus de retenció aplicable als lloguers i activitats professionals per al període 2015-2016 com a conseqüència de la reforma fiscal aprovada pel govern.


Si estàs pensant a arrendar i vols evitar problemes amb el lloguer del teu pis o local et donem algunes claus de com mitjançant els serveis de gestió de lloguer de qualsevol assessoria o gestoria especialitzada pots fer-ho.


En cas de sofrir una baixa laboral i ser autònom, existeix dret a prestació d'incapacitat temporal des del quart dia, però és molt important realitzar la tramitació de la baixa en la seguretat social durant els 6 dies següents.


Des del passat 26 d'octubre els programes han començat emetre a través de les noves freqüències assignades en el Pla Tècnic de la TDT, la qual cosa ens obliga a resintonitzar la tdt dels televisors perquè els canals puguin ser localitzats en les noves freqüències.


Per aquest 2014 s'obre el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes a la rehabilitació d'habitatge a Barcelona. Els administradors de finques que vulguin tramitar aquestes ajudes podran fer-ho fins a finals d'any.


Ant Sig 12

Algun dubte? Escrigui'ns:


Newsletter

Subscrigui's a nostres Notícies

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies