• Carrousel

  Gestionem la teva empresa

  Necessites ajuda amb la teva empresa? El nostre equip s'encarrega de les teves gestions perquè tu et puguis centrar en el teu negoci.

  Veure Serveis

 • Carrousel

  Constitució de societats

  Constitució de societats low cost, fes-te client i paga simplement les despeses oficials.

  Més Info

 • Carrousel

  Advocats laboralistes, la primera consulta és gratis

  Davant un acomiadament, un incompliment de contracte o una situació de mobbing, crida'ns, revisem el teu cas i l’acompanyem en tot el procés.

  Contacta'ns

Serveis destacats

Tens algun dubte laboral sobre el teu contracte o la indemnització? Sofreixes mobbing laboral? T'enfrontes a una reducció de jornada i no saps com gestionar-ho? Per tot això t'oferim assessoria laboral qualificada.

Posa't en contacte amb la nostra gestoria a L'Hospitalet de Llobregat o Sant Joan Despí a Barcelona i parla amb un advocat laboralista especialitzat, ara la primera consulta és gratis.

Més informació

Posem la nostra experiència com a gestoria per a finques al seu servei; nombroses comunitats de veïns a Barcelona ens avalen.

Fem les coses fàcils i diferents, li oferim la màxima claredat i transparència donant-li accés directe a l'estat de la seva comunitat a través del nostre portal on-line.

No ho dubti, si no té o està pensant a canviar d'administrador de finques confiï en els nostres professionals.

Més informació

Si vas a llogar i necessites assessoria per redactar el contracte de lloguer truca'ns. Redactem contractes de lloguer des de 99,00 euros. Comptem amb una àmplia experiència en la gestió de contractes de lloguer a la zona de Barcelona.

Inclou juntament amb el teu contracte una assegurança, posem a la teva disposició la més barata i eficaç assegurança d'impagament de lloguer, perquè puguis llogar el teu habitatge amb tota tranquil·litat.

Més informació

Clients

Redueixi costos i agiliti gestions amb la màxima tecnologia i la major transparència. Triï una gestoria situada a Barcelona i especialitzada en l’externalizació de serveis de gestió laboral, fiscal i comptable.

Ens encarreguem de la constitució de la seva empresa des del principi i a un preu lowcost. Gestionem les seves nòmines, contractes, baixes i assegurances perquè vostè pugui centrar-se en el seu negoci.

Veure serveis

En la nostra gestoria tenim un espai especial per a autònoms i PIMEs. Podràs comptar amb assessors especialitzats per a totes les teves gestions: altes, quotes, irpf, impost de societats, etc.

Som un centre PAE (punt d'atenció a l'emprenedor) també t'assessorem si necessites demanar ajudes o informar-te sobre subvencions per a autònoms o emprenedors a Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat o Sant Joan Despí.

Veure serveis

Per a qüestions laborals, acomiadaments, indemnitzacions o mobbing laboral, comptem amb un equip expert d'advocats laboralistes a Barcelona.

I si tens dubtes sobre la devolució de la renda o necessites fer modificacions en l'esborrany de l'agència tributària, truca'ns, concertem una cita i t'ajudem.

Contacta'ns


Formulari de contacte

Borrellgestora.com utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra Política de cookies